Skip to main content

OPEN SOLLICITATIE

Over IFEC 
IFEC B.V. is een jong bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland en zijn actief in de wereldwijde vleesverwerkende industrie. Wij ontwikkelen en maken slimme, hoogwaardige machines die de productie voor onze klanten makkelijker maakt én hun omzet vergroot. 

De kracht van IFEC is de ervaring die onze oprichters al decennialang met zich meebrengen, aangevuld door een jong “out-of-the-box”-denkend team. 

Wat bieden wij? 

  • Een goed salaris met reiskostenvergoeding. 
  • Aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek (klein metaal) en pensioenregeling bij het PMT. 
  • Een nette werkomgeving met gezellige en gemotiveerde collega’s. 
  • Een groeiend bedrijf, dus kans om mee- en door te groeien! 
  • Doordat wij vaak onze prototypes testen met vers product, hebben we regelmatig een lekker gebraden stuk kip bij de lunch! 

Wil jij graag werken in een groeiende, technische onderneming met gezellige en kundige collega’s, maar is er momenteel geen passende vacature beschikbaar? 

Neem dan contact met ons op via 085-0082785 óf via jobs@ifec.nl en deel je motivatie en CV t.a.v. R. Vijfvinkel, want wij staan altijd open voor nieuw talent. 

Laat ons daarbij weten waar jij goed in bent en wat je leuk vind om te doen, dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het is natuurlijk zonde om iemand met jouw skills te laten lopen! 

Heb je een technische opleiding of ervaring in de branche?
Ben je klantgericht?
Werk je graag in een team?
Beheers je de engelse taal in woord en geschrift?
Heb je ervaring met TIG lassen en andere werkplaats machines?
Per wanneer kun je beginnen?
Ben je vindingrijk en denk je out of the box?

ALLE VACATURES