Skip to main content

INNOVATIE MEDEWERKER 

Samen zoeken we met jou naar kansen in de markt en vinden we de blackspots die nog niet geautomatiseerd zijn. Jij pakt graag uitdagingen aan en zet deze om in werkende techniek. 

Wat zoeken wij in jou? 

  • Je hebt een technische opleiding genoten en/ of ervaring in deze branche en functie. Daarnaast kun je TIG lassen en sleutelen. Affiniteit en ervaring met elektro- en besturingstechniek is een pré. 
  • Je maakt in onze werkplaats van niets iets en test zelf je product met vers product: Óf in eigen huis óf bij een van onze klanten. Dit kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Dus af en toe reizen is voor jou geen enkel probleem en je beheerst de Engelse taal volledig. 
  • Je gaat altijd klantgericht te werk en je vindt het belangrijk om kwaliteit af te leveren en neemt verantwoordelijkheid voor de producten die je ontwerpt. 
  • Je werkt nauw samen met onze engineers, die het uiteindelijke ontwerp maken, en bespreekt dit samen. 

Wat bieden wij? 

  • Een goed salaris met reiskostenvergoeding. 
  • Aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek (klein metaal) en pensioenregeling bij het PMT. 
  • Een nette werkomgeving met gezellige en gemotiveerde collega’s. 
  • Een groeiend bedrijf, dus kans om mee- en door te groeien! 
  • Doordat wij vaak onze prototypes testen met vers product, hebben we regelmatig een lekker gebraden stuk kip bij de lunch! 

Over IFEC 
IFEC B.V. is een jong bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland en zijn actief in de wereldwijde vleesverwerkende industrie. Wij ontwikkelen en maken slimme, hoogwaardige machines die de productie voor onze klanten makkelijker maakt én hun omzet vergroot. 

De kracht van IFEC is de ervaring die onze oprichters al decennialang met zich meebrengen, aangevuld door een jong “out-of-the-box”-denkend team. 

Hebben wij jouw interesse en nieuwsgierigheid gewekt? 
Neem dan contact met ons op via 085-0082785 óf via jobs@ifec.nl en deel je motivatie en CV t.a.v. Richard Vijfvinkel. Wie weet ben jij dan snel onze nieuwe collega! 

Heb je een technische opleiding of ervaring in de branche?
Ben je klantgericht?
Werk je graag in een team?
Beheers je de engelse taal in woord en geschrift?
Heb je ervaring met TIG lassen en andere werkplaats machines?
Per wanneer kun je beginnen?
Ben je vindingrijk en denk je out of the box?

ALLE VACATURES